Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Központi telefonszám: +36 22 514 000
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Tájékoztató I. rendű árvízvédelmi töltéseken történő közlekedési rend visszaállításáról

Tartalomfelelős: Tóth Sándor, műszaki igazgatóhelyettes

2020. június 02., kedd 12:15

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság (KDTVIZIG) ezúton értesíti mindazokat, akik a KDTVIZIG árvízvédelmi töltésein kívánnak közlekedni, azokat közlekedés céljából igénybe venni, hogy 2020. június 15-étől ismét csakis arra kiadott és a közlekedő személyére szóló töltéshasználati engedély birtokában lehetséges.

A töltésen történő közlekedési rend problémamentes visszaállítása érdekében a KDTVIZIG a Tolna Megyei Szakaszmérnökség központi irodaépületében (7100 Szekszárd, Bezerédj u. 14. sz. alatt)  és Sió-Árvízkapu nagyműtárgy üzemviteli épületében 2020. június 2-ától újra fogadja az ügyfeleket vonatkozó biztonsági szabályok (szájmaszk viselése és távolságtartás) betartása mellett.

Az I. rendű töltések esetében 2020. június 14-éig biztosít az Igazgatóság türelmi időt az engedély beszerzésére, addig történhet töltéseken közlekedés térítésmentes módon. Azt követően az engedély nélküli közlekedés szabálysértésnek minősül és pénzbüntetéssel járhat.

A Tolna Megyei Szakaszmérnökség két helyszínén ügyfélfogadási rend:

KDTVIZIG Tolna Megyei Szakaszmérnökség központi iroda H-P 08.00 – 12.00
Sió-Árvízkapu üzemviteli épület H-V 0-24 órában

 

Az Igazgatóság kéri, hogy engedély kiváltására megjelenésnél az ügyfelek tartsák be szükséges óvintézkedéseket, mint szájmaszk viselése és 1,5 m távolságtartás.

 

Utolsó módosítás: 2020. június 02., kedd 12:51
Elérhetőség Partnereink Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat