Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Központi telefonszám: +36 22 514 000
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

A Víz Világnapja 2019

Tartalomfelelős: Németh Tímea, PR referenfs

2019. február 14., csütörtök 11:12

logo_vizvilagnap_2019_1

Az idei évben a következő pályázatokat írjuk ki általános iskolás tanulók számára meghívva őket arra, hogy alkotásaik készítése során együtt gondolkodjunk egyik legnagyobb kincsünk, a víz szerepéről életünkben.

A rajzpályázatot négy korosztály számára hirdetjük: általános iskola alsó és felső tagozat, illetve művészeti általános iskola alsó és felső tagozat. Ezen felül a Depónia Nonprofit Zrt. rajz kategóriában ismét meghirdet különdíjat kabalafigurájuk népszerűsítésére (a jobb oldali Csatolmányok fülről letölthető). Az irodalmi pályázatot két korosztály számára hirdetjük: általános iskola alsó és felső tagozat, Fotópályázatunkat szintén alsó és felső tagozatos általános iskolások számára írtuk ki.

Kérjük a kedves szülőket, hogy a pályaművet beküldő gyermekek személyes adatvédelmével kapcsolatos szülői nyilatkozatát is szíveskedjenek részünkre megküldeni.

A részletes pályázati kiírások és az adatvédelmi nyilatkozat letölthető a jobb oldali Csatolmányok fülről.

A pályázatok beérkezési határideje 2019. március 7. csütörtök.
A fotó- és rajzpályázat zsűrizésére március 8-án, pénteken kerül sor.

A díjkiosztó ünnepséget várhatóan március 21-én csütörtökön tartjuk a Fejérvíz Zrt. nagytermében (Székesfehérvár, Király sor 3-15.)

A kiíró szervezeteknek a pályázatok meghirdetésével az a céljuk, hogy a felkészülés során minél több gyermek foglalkozzon nélkülözhetetlen természeti kincsünkkel a vízzel, vízkincsünk megóvásával, valamint a környezetvédelemmel.

További információért, segítségért keressék a 22/535-827-es telefonszámon, vagy a
katonanem@fejerviz.hu e-mail címen Katonáné Lőriczy Máriát.

Sikeres alkotó munkát kívánunk!

Fejérvíz Zrt. Depónia Nonprofit Ktt. Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály Gaja Környezetvédő Egyesület Székesfehérvár Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Magyar Hidrológiai Társaság Közép-dunántúli Szervezete

Bővebb információ a Víz Világnapjáról: http://vizvilagnap.hu/

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó módosítás: 2019. február 14., csütörtök 11:41
Régi weboldal Elérhetőség Partnereink Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat