Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Központi telefonszám: +36 22 514 000
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Másodikok lettünk, mégis kaptunk kupát

Tartalomfelelős: Németh Tímea, PR referenfs

2018. június 21., csütörtök 10:08

2018-ban az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság látta vendégül a székesfehérvári csapatot, akik a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársaival kiegészülve utaztak Szegedre az évente felváltva szervezett rendezvényre. A meleg fogadtatás után el is kezdődött a viadal: a mintegy 30-30 kolléga 7 számban versengett egymással. A röplabda után jöttek a sorversenyek, majd a kötélhúzásra került sor, az ezt követő petanque-gal párhuzamosan pedig zajlottak a csocsó és ping-pong meccsek. Végül a focicsapatok léptek pályára.

Ezen a napon a szegediek voltak jobb formában, aminek eredményeképpen a vándorkupát még egy évig biztosan ők őrzik. A székesfehérváriak derekas helytállását azonban kedves gesztussal köszönték meg: készült egy újabb kupa, amely a mindenkori második helyezetthez vándorol majd.

E rokonszenves hagyományt ápoló esemény legfontosabb eredménye azonban nem a helyezés, hanem az, hogy az ország két távoli pontján dolgozó kollégák találkozhatnak, egy napot kötetlenül eltölthetnek egymással.

Gratulálunk a szegedieknek a győzelemhez és Köszönet a szervező csapatnak a vendéglátásért és a remek hangulat megteremtéséért.

szegedwebfoto1gszegedwebfoto1gszegedwebfoto5gszegedwebfoto5gszegedwebfoto6gszegedwebfoto6gszegedwebfoto3gszegedwebfoto3gszegedwebfoto2gszegedwebfoto2g
Utolsó módosítás: 2018. október 02., kedd 11:39
Régi weboldal Elérhetőség Partnereink Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat